ФорумRAINBOW SIX SIEGE

Rainbow Six Siege раптом використовує 100% ЦП — у когось ще таке було? Повернувся до R6 після перерви, і тепер мій процесор досягає 100% навіть у головному меню. Температура в нормі, драйвери оновлені, налаштування знижені — нічого не допомагає. Ніколи раніше не було такої проблеми. Хтось ще стикався з цим?

Підтвердження видалення

Натискаючи кнопку 'Видалити', ви підтверджуєте видалення теми

Коментарі6
По даті 
l

Та ж історія після переходу на Win11. Може бути пов'язано з ОС, спробуй вимкнути фонові служби Xbox.

00
Відповісти

Цей процесор вже застаріває для сучасного Siege. Останні патчі значно збільшили навантаження на процесор. Мені теж довелося перейти з 6600k — гра просто більше не оптимізована для старих чотириядерних процесорів.

00
Відповісти
J

Перевірте, чи використовує Siege Vulkan або DX11 — Vulkan може збільшити навантаження на процесор на старіших чіпах.

00
Відповісти
O

Перевір, чи немає запущених фонових додатків після встановлення Windows 11 — такі речі, як синхронізація OneDrive чи віджети Windows, можуть непомітно навантажувати процесор. У мене були подібні проблеми, доки я не вимкнув більшість завдань автозавантаження та фонових служб.

00
Відповісти
m

Спробуй встановити пріоритет процесора на «звичайний» у Диспетчері завдань. Це допомогло мені зменшити стрибки.

00
Відповісти

Можливо, це глюк Easy Anti-Cheat. Спробуй повністю перевстановити гру та EAC.

00
Відповісти
Stake-Other Starting