ForumRAINBOW SIX SIEGE

Rainbow Six Siege aniden %100 CPU kullanıyor — başkası da yaşıyor mu? R6'ya ara verdikten sonra geri döndüm ve şimdi ana menüde bile CPU'm %100'e çıkıyor. Sıcaklıklar normal, sürücüler güncel, ayarlar düşürüldü — hiçbir şey işe yaramıyor. Daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım. Başka yaşayan var mı?

Silme Onayı

Sil' düğmesine basarak konuyu silmeyi onaylıyorsunuz

Yorumlar6
Tarihe Göre 
l

Win11'e geçtikten sonra bende de aynı sorun oldu. İşletim sistemiyle ilgili olabilir, arka plandaki Xbox hizmetlerini devre dışı bırakmayı deneyin.

00
Yanıtla

O CPU, modern Siege için eskimeye başladı. Son yamalar CPU yükünü oldukça artırdı. Ben de 6600k'dan yükseltme yapmak zorunda kaldım — oyun artık eski dört çekirdekli işlemciler için optimize edilmiş değil.

00
Yanıtla
J

Siege'in Vulkan mı yoksa DX11 mi kullandığını kontrol et — Vulkan, eski işlemcilerde CPU kullanımını artırabilir.

00
Yanıtla
O

Win11 kurulumundan sonra arka planda çalışan uygulamaları kontrol edin — OneDrive senkronizasyonu veya Windows Widgets gibi şeyler fark etmeden CPU'nuzu sömürebilir. Benzer sorunlar yaşadım, ta ki çoğu başlangıç görevini ve arka plan hizmetini devre dışı bırakana kadar.

00
Yanıtla
m

Görev Yöneticisi'nde CPU önceliğini normal olarak ayarlamayı deneyin. Dalgaları azaltmama yardımcı oldu.

00
Yanıtla

Easy Anti-Cheat'te bir hata olabilir. Oyunu ve EAC'yi tamamen yeniden yüklemeyi deneyin.

00
Yanıtla
Stake-Other Starting