ФорумGAMES

Що ви думаєте про нові налаштування щільності заклять у WoW 11.2? Чи дійсно це допоможе з ясністю в рейдах, чи просто буде ще один перемикач, яким ніхто не користується?

Підтвердження видалення

Натискаючи кнопку 'Видалити', ви підтверджуєте видалення теми

Коментарі6
По даті 
T

Це чудова зміна для покращення якості життя. Особливо в рейдах, де ясність — це все, прибирання візуального шуму від 20 людей, які спамлять ефектами, може справді допомогти з механікою.

00
Відповісти

Я думаю, це залежить від налаштувань. Якщо «Essential» дійсно показує лише те, що має значення, як-от лікування, кулдауни та ключові ефекти, то так, це корисно. Але якщо він приховує такі речі, як візуалізація бар'єрів або бафи, то це проблема.

00
Відповісти

Нарешті я зможу побачити підлогу, перш ніж стояти у вогні. Чудо-патч підтверджено.

00
Відповісти

Може справді допомогти гравцям із менш потужними ПК. Візуальний спам може знижувати FPS у міфічних рейдах або під час великих світових подій. Мати такий контроль — це добре для продуктивності також.

00
Відповісти

Як той, хто рейдить ще з часів Wrath, я вітаю це. Тоді в нас не було спаму частинок щосекунди — чіткість була кращою за замовчуванням. Ця зміна повертає частину того відчуття.

00
Відповісти
l

Здається, це ще одна налаштування, до якої 90% гравців ніколи не доторкнуться, якщо тільки якийсь ютубер не порадить. Blizzard обожнює додавати опції, але мало хто насправді їх змінює.

00
Відповісти
HellCase-English