ForumCS 2

VALVE, StarLadder Budapeşte Major 2025 için MRQ'ları iptal etti. Sizce bu oyun için iyi mi yoksa kötü mü?

Silme Onayı

Sil' düğmesine basarak konuyu silmeyi onaylıyorsunuz

Yorumlar3
Tarihe Göre 

İyi. Zaten MRQ olayı karışıktı, anlam ifade etmeyen çok fazla davet vardı.

00
Yanıtla

Kanka, kötü ya. MRQ'lar zayıf takımlara parlamak için bir şans veriyordu. Şimdi yine aynı üst düzey takımlar.

00
Yanıtla
WyM

Kanka, kötü ya. MRQ'lar zayıf takımlara parlamak için bir şans veriyordu. Şimdi yine aynı üst düzey takımlar.

Açıkçası, her iki tarafı da anlıyorum. MRQ'lar eğlenceliydi ama sıradan hayranlar için biraz kafa karıştırıcıydı. Şimdi daha az drama var.

00
Yanıtla
EZrap

Açıkçası, her iki tarafı da anlıyorum. MRQ'lar eğlenceliydi ama sıradan hayranlar için biraz kafa karıştırıcıydı. Şimdi daha az drama var.

MRQ'lar bazen Major'a giden yolu adaletsiz hale getirdi. Bazı takımlar neredeyse hiç oynamadan katıldı. Valve muhtemelen daha fazla tutarlılık istiyor.

00
Yanıtla

Tier 2 sahnesi için kötü. Bu takımların büyümek için tanıtıma ve büyük etkinliklere ihtiyacı var.

00
Yanıtla
J

Gerçekler. Tier 2 CS zaten zorlanıyor, şimdi üstesinden gelmek daha da zor olacak.

00
Yanıtla

Günün sonunda, Budapeşte Major yine de harika olacak 🔥 Arena atmosferini sabırsızlıkla bekliyorum

00
Yanıtla
Stake-Other Starting