ForumCS2

Top 10 graczy CS2 pierwszej połowy 2025 roku. Twoja lista

Potwierdzenie usunięcia

By pressing button 'Delete' you are confirming topic removal

Komentarze7
Według daty 
S

1. ZywOo — Mistrz Precyzji 2. donk — Uosobienie Chaosu 3. m0NESY — Młody Ostrze 4. NiKo — Weteran Ognia 5. frozen — Zimna Konsekwencja 6. Spinx — Cichy Zabójca 7. torzsi — Wschodzący Strzelec 8. SunPayus — Ściana 9. broky — Król Klutchów 10. degster — Powracający

01
Odpowiedź

Solidna lista, STRIKER. Ciekawi mnie jednak: brak uznania dla xertioN lub flameZ?

00
Odpowiedź
m
BANDERA

Solidna lista, STRIKER. Ciekawi mnie jednak: brak uznania dla xertioN lub flameZ?

Dobra uwaga. xertioN i flameZ mogą nie przyciągać uwagi nagłówków, ale ich wpływ sięga głębiej - to gracze, którzy cicho zmieniają bieg wydarzeń, wspierając kręgosłup zespołu. Czasami najgłośniejsze zagrania nie są tymi najbardziej efektownymi. Ich rola w ekosystemie może być niedoceniana, ale jest kluczowa dla prawdziwej równowagi drużyny.

00
Odpowiedź
J

ZywOo gotuje w KAŻDEJ grze 🔥 donk dosłownie nie pudłuje, jakby miał wallhacki wbudowane w mózg 💀 a m0NESY? Ten gość po prostu szpanuje dla highlightów na tym etapie. Szczerze, ten rok był SZALONY. Wszyscy się rozwijają.

01
Odpowiedź

Top 10? Proste. Każdy, kto nie nazywa się ZywOo. Nuda. Ta sama pozycja celownika, te same clutch'e. Ziew. Donk przynajmniej ma trochę stylu.

03
Odpowiedź
E

Stary, rozumiem — ZywOo wygląda „standardowo”, bo jest po prostu niesamowicie czysty w swojej grze. Ale nudny? Nie. Taka konsekwencja pod presją to jest właśnie jego styl. Wszyscy chcą szaleństwa donka, ale uwierz mi, jeśli grałeś wystarczająco dużo pugs, zaczynasz marzyć o kimś, kto nie przegapia żadnego momentu. To jest ZywOo.

10
Odpowiedź
e

Styl ZywOo jest kliniczny, może mniej efektowny, ale to właśnie ta konsekwencja wygrywa mecze. Błysk jest fajny, ale niezawodność w kluczowych momentach? Bezcenne.

00
Odpowiedź

Stary, naprawdę nazwałeś gościa „nudnym” za to, że trafia każdy strzał i nigdy nie zawodzi?

00
Odpowiedź

Stary, listy są spoko i w ogóle, ale poważnie? Ta gra to glitchowa bestia — czasami ZywOo strzela headshoty jak bóg, innym razem to jakby serwer go trollował. Nie możesz po prostu wrzucić nazwisk na papier i nazwać tego prawdą, człowieku. To jest vibe, ping, nastrój — te momenty, kiedy frag po prostu wchodzi. To jest prawdziwa tabela wyników!!!

00
Odpowiedź
L

Donk jest na pewno na fali, ale gra ZywOo to już następna generacja. Inni są dobrzy, ale to on ciągnie drużynę.

00
Odpowiedź
R
S

kto jest Twoim ulubieńcem z tej listy?

00
Odpowiedź

{"text":"10)REZ 9)NiKo 8)frozen 7)XANTARES 6)KSCERATO 5)ropz 4)sh1ro 3)m0NESY 2)Zyw0o 1)donk"}

10
Odpowiedź

Jeszcze tN1R z potencjałem

00
Odpowiedź
S

Solidna pierwsza dziesiątka swoją drogą - ropz i sh1ro są zbyt często niedoceniani. Ale mimo to, komu z nich naprawdę kibicujesz? Czy może po prostu cieszysz się oglądając ten „wyścig” i nie wybierasz faworyta?

00
Odpowiedź
HellCase-English